4 лесни рецепти за обяд
от Мартина Николова | 16 февруари 2014
За да не се чудите какво да приготвите за неделния обяд

Когато дойде време за приготвяне на обяд, мъчителният въпрос "какво да сготвя" не бива да ви тормози повече.

 

А и никой вкъщи не помага с идеи.

 

В такива моменти ние сме насреща и ще ви предложим 3 от любимите си рецепти за обяд. В тях има месце, подправки, зеленчуци. Все хубави неща, както се казва.

 

Няма да се бавим с повече приказки, а ще минем към готвенето.

 

И така, ето ги и тях – 4 лесни рецепти за обяд.


Ароматни пилешки котлети

 

 Снимка: Люба Грънчарова

 

Отнемат само 30 минути от времето ни. Освен основното пилешко, в рецептата има и пушени гърди, спанак, моркови, лук и подправки. Наистина много вкусна рецепта от Люба Грънчарова. Рецептата в стъпки можете да видите, като последвате линка от заглавието на рецептата.


Богато пиле със зеленчуци

 

Снимка: М.Николова

 

Методът на приготвяне е изключително лесен, сами ще се убедите от самата рецепта, времето за готвене е 70 минути, а вкусът е изпитан. Сосът от мед, соев сос и водка е прекрасно допълнение към месото.


Пълнено свинско бон филе

 

 Снимка: Люба Грънчарова

 

Тази рецепта също е дело на Люба, което си е гарант за качество. Тя също отнема само 30 минути за приготвяне. Тук "компания" на филето правят кашкавал, лук , чери доматки и много ароматни подправки. Опитайте рецептата, няма да се разочаровате. Тъй като изглежда атрактивно и различно, а е и много вкусна.


Пилешки гърди със свежа салата

 

 Снимка: Thinkstock/Guliver


 

И едно малко по-леко ястие. Приготвя се само за половин час. А салатката можете да промените по свой вкус. Но и така е прекрасна, уверяваме ви.

 

Надяваме се, че сега въпросът, който зададохме в началото на статията, не стои пред вас и че сте си избрали едно от нашите предложения за обяд.

Рецепти