4 килограма за 2 дни
от Kulinar.bg | 29 септември 2015
С новата диета на звездите от Холивуд

Дали защото много обичаме да следим живота на звездите или просто, защото всекидневно имаме задачата да намерим за вас интересни, лесно приложими рецепти за здраве...

 

Каквато и да е причината, попадаме на любопитна информация – нова диета, по която Холивуд полудя в последно време. 4 килограма за 2 дни.

 

Магията се случва с помощта на сироп за отслабване и напитка за активиране на метаболитните процеси в организма. Те помагат да прочистването на организма, отвеждайки вредните натрупвания, които в много случаи са причината усилията за сваляне на килограми, които полагаме, да не дават резултат.

 

Започваме със сиропа за отслабване.

 

Той се взима през 2-та дни, като се препоръчва да се консумира заедно с домати (съдържащи антиоксиданта ликопен), пълнозърнести храни и зеленчуци, които повишават температурата на тялото и активират процеса на прочистване, които целим с консумирането на сиропа. Но техните порции трябва да са в малки количества, колкото можете да издържите.

 

Съдържание:

300 мл вода

2 с.л. сок от лимон

1 с.л. кленов сироп

1 ч.л. чили на прах

1 ч.л. настърган корен от джинджифил

 

13930

 Photl


Всички продукти се смилат фино на блендер и сиропа е готов за консумация.

 

Напитка за активиране на метаболизма.

 

Тя се пие в двата почивни дни преди закуска.

 

Съдържание:

6 с.л. сок от лимон

2 домата

4 скилидки чесън

500 мл вода

6 кубчета лед

 

 youtube


Заедно всичко се слага в блендера и се пуска на максимална степен за около 1 минута. 

 

В рамките на тези 2 разтоварни дни трябва да се пие зелен чай, възможно най-много, и то без захар, добавена в него, за да е пълен ефекта. В комбинация с тази напитка трябва да се ядат само зеленчуци и пълнозърнести храни в минимални количества. 

 

Това е една диета, много подходяща, ако трябва спешно да смъкнете килограми, за да се вмъкнете в роклята отпреди няколко години (както се казва). Ефектът няма да е дълготраен, ако след края започнете да се храните по стария начин. 

Рецепти