Свинско с гъби и вино "Марсала"
Свинско с гъби и вино "Марсала"
Източник: Thinkstock / Guliver
Тип ястие: основно
Кулинар: шеф Готвач
време
30 мин.
порции
продукти
Начин на приготвяне
умерено трудна
1

Смесете брашното, солта, чесъна на прах и ригана. Нарежете месото на парчета и го добавете. Разбъркайте, докато месото поеме напълно подправките.

2

Нагрейте маслото и зехтина в тиган. Изсипете месото и гответе, докато стане златистокафяво.

3

Прибавете гъбите и пресованите скилидки чесън. След това прибавете виното.

4

Покрийте ястието с капак и го оставете да къкри, докато месото стане съвсем готово.

Подобни рецепти
Любопитно