Печена сьомга с дижонска горчица
Печена сьомга с дижонска горчица
Източник: Thinkstock / Guliver
Тип ястие: основно
Кулинар: шеф Готвач
време
40 мин.
порции
продукти
Начин на приготвяне
лесна
1

Загрейте фурната на 200 С.

2

В малка купа смесете стопеното масло, горчицата и меда. Оставете настрани.

3

В друг съд сложете галетата, ситно счуканите орехи и наситнения магданоз.

4

Намажете добре всяко филе с медената смес и поръсете с галетата.

5

Печете за 12-15 минути в загрятата фурна, докато филетата омекнат, толкова, че да се разчупват лесно с вилица.

6

Поръсете със сол и пипер на вкус, гарнирайте с парче лимон.

Подобни рецепти
Любопитно