В сезона на печените агънца
от Kulinar.bg | 21 април 2014
Как да облекчите стомаха си по време на големите празници

Пролетните празници по традиция се свързват с печено агънце, много яйца, зелени салати, козунаци .... и какви ли още от вкусни по-вкусни изкушения!

 

Толкова е хубаво да се срещнеш с приятели, роднини и заедно да споделите една преливаща от храна трапеза и да се радваш не само на веселата компания, но и на всички вкусни изкушения...

 

Е човешко е, ако коремът да се подуе – дали от храна или от ... газове, поради многото газирани напитки, от смесването на различни видове храни, от продължителното седене в една поза на масата.

 

Подутият корем не е здравословен проблем, а по-скоро неудобство – най-вече за дамите, за които стройната фигура винаги е приоритет!

 

А и при всички останали – изобилното образуване и натрупване на газове в корема е физиологичен дискомфорт, който предизвиква напрежение, а понякога дори и болка.

 

В повечето случаи предпочитаме спешно да решим проблема с подутия от газове корем.

 

Има решение за всички, които се измъчват от споменатото неудобство - ДЕГАЗИН – най-силният срещу подуване и газове! Само с 1-2 капсули, приети при нужда, решавате проблема светкавично.

 

Облекчава подуването на корема до 15 -20 минути. Не е нужно да го приемате всеки ден, а само когато очаквате или имате проблем. Удобно е да ви се намира "под ръка", за всеки случай, за да сте подготвени за неприятната изненада от страна на Вашия корем.

 

Весели и безгрижни празници с Дегазин!

Рецепти