Без тези храни постигаме върхове в секса
от Kulinar.bg | 17 август 2015
Освен, че са супер вредни за здравето като цяло

Следва да видите един списък с храни, които са вредни като цяло за здравето на организма. Но и освен това, те са абсолютни врагове на сексуалния ни живот.

 

Става дума за храни, които буквално могат да провалят представянето ни и изживяването в леглото.

 

От тези храни затлъстяваме, те крият редица опасности за сърдечносъдовата система, мозъка и т.н. Ако ви предстои среща или пък сте решили да разнообразите сексуалния си живот с партньора, то определено не трябва да залагате на тези храни на вечеря. Но е добре да знаем, че тези храни трябва да се изключат от хранителния ни режим като цяло.

 

Всички представители на фаст фууд (вредните храни в заведенията за бързо хранене). За тях вече всички знаем, че са враг номер 1 на здравето на всеки организъм. Освен да ни стане тежко от тях, те прибавят супер много калории, които буквално могат да изцедят всичките ни сили и какво стана с романтичната вечер?...

 

Бяло брашно и всички изделия, направени от него. Тук решението е да си приготвяме закуска от вечерта, за да не посягаме към закуските в баничарницата или да се обърнем към някоя пекарна, в която има различен избор на видове брашна.

 

Готовите десерти – торти, вафли, бисквити, десертчета – съдържат толкова много захар, че сексуалният ни живот просто няма да оцелее, ако често се храним с тях. НО сладоледът и черният шоколад имат обратно действие – помагат в онези моменти, когато трябва да преживеем желаното удоволствие в леглото.

 

 youtube.com

 

Чипс, крекери, соленки и всякакви производни– те директно могат да забавят мускулната система, а това, че ни правят тромави е само външният израз на вредата. Всички тези соленки са направени предимно от всякакви Е-та, казано накратко, а това директно пречи на сексуалната мощ. 

 

Кренвирши – за тях има ли нужда да говорим въобще? Нека прибавим към тях и колбасите – унищожители на всякаква сексуална мощ и желание. Просто ги забравете, не само защото ви пречат в леглото, а и защото са опасни за здравето.

 

Опитайте се да не консумирате гореизброените храни (ако ги хапвате, разбира се) за няколко месеца и ще се убедите, че ще се чувствате по-добре, а и романтичният ви партньор ще забележи някои подобрения :)

Рецепти