Диетите изстрелват женското либидо
от Kulinar.bg | 19 август 2015
Как спазването им ни кара да имаме повече желание за секс

Не може да си говорим за диети, следователно красиви тела, и това да не отпраща мисълта към едни по-интимни моменти.

 

Какво имаме предвид? В крайна сметка, ако се чувстваме добре в кожата си, това се отразява и на сексуалния ни живот. Тъй като сигналите, които даваме, когато се чувстваме добре, са далеч по-секси, от тези, когато избягваме да се поглеждаме в огледалото, защото не ни харесва какво виждаме там.

 

Има някои храни, които биха могли да помогнат за повишаване на женското либидо, но има и такива, които биха го смазали.

 

Доказано е, че дамите, които се подлагат на строги диети, изпитват в пъти повече желание за секс. Сравнено с тези, които си хапват неограничени количества и видове храни. Колкото повечко хапва една дама, толкова и намалява желанието й за секс.

 

Тези резултати са подкрепени с научно изследване, в което са взели участие жени на възраст между 18 и 35 години. Тези от тях, които спазвали строг хранителен режим (диета), имали 3 пъти повече желание за секс в денонощието, от останалите, които си хапвали неограничено.

 

Нека сега да си припомним как да повишим женското либидо.

 

И за да сме полезни максимално, ви даваме и списъка с храните, които трябва да изключим, за да имаме по-добър сексуален живот. Не го възприемайте като строга диета, тези храни са вредни за здравето ни и без това.

 

 photl.com

 

Опитайте се да не консумирате гореизброените храни (ако ги хапвате, разбира се) за няколко месеца и ще се убедите, че ще се чувствате по-добре, а и романтичният ви партньор ще забележи някои подобрения :) 


Ако пък искате да имате една гореща вечер с любимия, то можете да включите тези секси храни за повишаване на либидото и за по-добри резултати в леглото. Забравете за сметаната, шоколада и сладоледа. Твърде изтъркано е вече и едва ли ще впечатлите половинката си с фантазии, които вероятно вече е сбъдвал/а.

 

В определението "секси храни" попадат всички онези неща, които стопяват разстоянието между вас, действат като афродизиак и подобряват настроението.

 

Рецепти