Солен хляб с тиквички
Солен хляб с тиквички
Източник: Youtube
време
80 мин.
порции
продукти
Начин на приготвяне
лесна
1

В купа смесете сухите съставки - брашно, бакпулвер, сол и чесън на прах. 

2

Настържете и отцедете тиквичките. Настържете и чедъра (може да замените с краве сирене или кашкавал).

3

В друга купа разбийте яйцата с киселото мляко и разтопеното масло. Добавете към тях тиквичките, чедъра и листенцата от 2 стръка мащерка. Разбъркайте. 

4

Изсипете тази смес към сухите съставки, разбъркайте всичко добре и прехвърлете в подходяща тава. Отгоре наръсете още малко мащерка. Печете на 170 С около 60-70 минути.

Подобни рецепти
Любопитно