Солен кекс от хляб
Солен кекс от хляб
Източник: youtube.com
Тип ястие: тестени
Кулинар: шеф Готвач
време
90 мин.
порции
Начин на приготвяне
лесна
1

Нарежете бекона на ситно и запържете до златисто. 

2

Нарежете франзелата или хляба на кубчета. 

3

В голяма купа смесете хляба, бекона, разбитите яйца, млякото, настъргания чедър и наситнения лук. Разбъркайте добре. Оставете за поне 1 час в хладилник (най-добре за цяла нощ).

4

Прехвърлете в добре намазнена форма за торта. Отгоре наръсете с допълнително бекон, чедър и пресен лук. 

5

Печете на 180 С за 30 минути. След като извадите от фурната, оставете за 5 минути преди да сервирате. 

Подобни рецепти
Любопитно