Свински котлети със зелен фасул
Свински котлети със зелен фасул
Източник: Thinkstock / Guliver
Тип ястие: основно
Кулинар: шеф Готвач
време
80 мин.
порции
продукти
Начин на приготвяне
умерено трудна
1

Почистете и измийте зеления фасул. Посолете го и го сложете в голям лист фолио, който е постлан в голяма тава.

2

Подправете месото със солта и черния пипер и го сложете върху фасула.

3

Обелете и нарежете картофите на кубчета. Посолете ги и ги прибавете към месото и фасула.

4

Сипете водата върху месото и зеленчуците, завийте фолиото, така че да се образува пакет, надупчете го на няколко места и печете във фурна 1 час и 10 минути при температура 200 градуса.

5

Аранживайте котлетите, зеления фасул и картофите в плато и сервирайте ястието топло.

Подобни рецепти
Любопитно