Пиле "Бърбън"
Пиле "Бърбън"
Източник: Thinkstock / Guliver
Тип ястие: основно
Националност: китайска кухня
Кулинар: шеф Готвач
време
40 мин.
порции
Начин на приготвяне
лесна
1

Загрейте олио в по-голям тиган. Прибавете пилето, нарязано на хапки, и гответе докато покафенее.

2

Извадете пилето от тигана и го сложете настрана. Намачкайте скилидката чесън, наситнете джинджифила и сушената чушка.

3

Прибавете останалите съставки, разбъркайте хубаво, да станат готови.

4

Отново добавете пилето и гответе за кратко на висока температура.

5

Намалете котлона и оставете ястието на умерена температура още двайсетина минути.

6

Сервирайте върху горещ ориз, който се сварява предварително по указанията на опаковката.

Подобни рецепти
Любопитно