С Kulinar.bg всички готвят добре!
от Kulinar.bg | 20 декември 2012
И мъжете, и жените...

Открай време се питаме кое е първо - яйцето или кокошката. Почти същото се отнася и за уменията в кухнята, където и мъжете, и жените еднакво добре поддържат фронта като добри кулинари.

Преди десетина дни, малко инкогнито и със съдействието на колегите от iNews.bg, ви зададохме следния въпрос: "Защо мъжете в България се научиха да готвят?".

Вероятно неподозирайки, че именно нашият сайт стои зад това питане, вие давахте най-разнообразни, оригинални и атрактивни отговори. Ето някои от тях:

- "Защото са гледали мама как го прави и искат да научат жените си и те така добре да им готвят.” ~
Лора Дамянова

- "Защото разбраха за вредата от полуфабрикатите, които жените дълги години им пробутваха като домашни специалитети.” ~ Татяна Йотова

- "Защото нямат голям избор, половинките им започнаха да работят повече от тях. Неволята учи.” ~ Станислава Михайлова
 

-"Мъжете в България се научиха да готвят, защото не им се яде... бой.” ~ Радо Киров


- "За да имат време жените им да са красиви!” ~ Желязко Желязков


- "Защото докато мъжете чакат да открият жена да готви като майка им, намират само такива, които пият колкото баща им.” ~ Даниел Димов


-"Защото жените им се загубиха в МОЛА.” ~ Божидар Хаджов

- "Това е най-краткият път до сърцето на една жена и най-сигурният начин да спечелиш нови приятели!” ~ Румяна Тодорова

Повече забавни и все интересни отговори вижте на страницата на играта - http://mujetegotviat.inews.bg
 

От всички получени отговори избрахме един, който се открои сред останалите, и това е:  "Готвенето е Любов! Който се е научил да изразява Любовта си, владее всички рецепти."

 

Мнението е на Кирил Георгиев от Бургас, който печели уикенд за двама в луксозния хотелски комплекс "Айсберг" в планинския курорт Боровец. И също така получава шанса да види своя отговор като част от рекламната кампания на Kulinar.bg.



 

А докато се чудите кое е първо (яйцето или кокошката) или вярно (кой е по-добър в кухнята), ви предлагаме да разгледате изключително богата колекция от подбрани рецепти. Гарантираме ви, че ще намерите много неща, с които да зарадвате себе си, семейството или приятелите.

 

На маса с вкусни ястия и хубави хора вече няма значение кой е по-добър в кухнята. Защото всеки може да се научи да готви. Ние ви го обещаваме - защото с нас всички готвят добре!

Рецепти