О, фъдж! Джесика Бийл отваря ресторант
от Kulinar.bg | 28 февруари 2014
Името на заведението в Санта Моника е именно Au Fudge

Холивудските знаменитости са добре запознати с факта, че славата е нож с две остриета.

 

Днес се надпреварват да работят с теб и те ухажват от всички страни, но не се знае утре какъв скандал ще те погне по петите, казано най-образно.

 

Ето защо доста "звезди" решават, че има и други начини да останат в историята – чрез стартирането на различни бизнеси.

 

Модните лейбъли, козметичните линии и ресторантите сякаш са най-предпочитаните странични полета за изява на неприлично богатите.

 

Може би защото тези три бизнес направления са най-краткият път към сърцата на потребителите?

 

Конкретно за ресторантьорството – по-често то е предпочитано от знаменитостите, които имат интерес от кулинария, обичат да готвят и често издават собствени книги с рецепти.

 

По последни данни, красивата Джесика Бийл, съпруга на Джъстин Тимбърлейк, е поредната звезда, която отваря семеен ресторант.

 

Името на заведението е сладкото, а ла френско, Au Fudge. Ресторантът се намира в Санта Моника, Калифорния, и има специален детски кът.

 

Менюто обещава да е повече от разнообразно, както се вижда от бързо разпространяващите се снимки из Instagram и Мрежата.

 

Самата Джесика не пропуска да споделя нетърпението и радостта от новото си амплоа на собствената си страница във Facebook. Именно там първо се появиха вкусни кадри на десерти и ястия от менюто на ресторанта.

Рецепти