Кухненските уреди, които използваме най-често
от Kulinar.bg | 18 януари 2013
Резултатите от нашата анкета

И така, драги приятели на Kulinar.bg, време е да обявим резултатите от вече отминалата ни анкета, в която ви попитахме „Кой е кухненският уред, който използвате най-често?“.

 

С гордост съобщаваме, че най-много от вас (46%) са посочили всички кухненски уреди като редовна необходимост. Това означава, че сте истински кулинари!

 

С още по-голяма гордост съобщаваме, че леко шеговитият отговор „Нито един. Всичките са за украса :)“ не е получил нито един глас.

 

Печката, както подозирахме, е сред лидерите в кухненските уреди. Няма как – именно благодарение на нея похапваме един от най-вкусните основни ястия и десерти.

 

11% от вас пък понякога откриват ключовете си в хладилника, посочен като фаворитът сред електроуредите на домакинството.

 

Един малък процент (осем) най-често се обръща към микровълновата за помощ. Вероятно това са и хората, които имат най-малко време за готвене.



Също толкова са и любителите на ароматното кафе и качествените кафе-машини. И тях ги разбираме – денят не може да започне успешно без присъствието на кофеиновата течност до задължителната закуска.

 

 Сега ви призоваваме да гласувате в чисто новата ни анкета, посветена на сладкишите!

 

Рецепти