Когато желанието за работа изчезне...
от Kulinar.bg | 07 март 2014
Значи температурите са се покачили :)

Февруари месец си замина толкова бързо и неусетно, че все едно не го е имало. И 14-ти февруари забравихме, и Трифон...

 

А и когато навън е пролетно и топло (беше!) и на човек му е приятно, дните наистина се нижат светкавично.

 

Именно поради рязко затоплилото се време, през превърналия се в история февруари, ви попитахме за какво точно имате настроение. Нека видим...

 

Още докато пишехме последната опция на анкетата, а именно "Имам настроение за всичко, но не и за работа!", си знаехме, че тя ще събере най-много гласове (38%).

 

Топлото, слънчево време, макар и най-прекрасното нещо на света, е нож с две остриета. Зимният мързел вече е напуснал, но на негово място е дошло желанието за движение и природа!

 

Следвайки тази логика, едва ли ще се изненадате от втория най-популярен отговор, събрал 31% от вашите гласове. Именно толкова от вас много са искали да се наслаждават на февруарската пролет под формата на разходки.

 

Изглежда хубавото време не се отразява добре не само на желанието за работа, а и на кулинарното вдъхновение. Само 28% от вас са пожелали да се поровят из необятните рецепти на Kulinar.bg и да си изберат някоя хубава торта.

 

Най-зле се представи опцията със зимните спортове. Изглежда сред нашите последователи няма ски или сноуборд запалянковци. Да знаете, че не знаете какво изпускате!

 

А сега марш към новата анкета! :) Нали знаете къде да я откриете?

Рецепти