Жените или мъжете са по-добри в кухнята?
от Kulinar.bg | 27 март 2014
Да разгледаме въпроса мирно и обективно

В кухнята винаги се е водела своеобразна война между половете.

 

Ето защо съвсем директно решихме да ви попитаме, под формата на нашата анкета, кой според вас готви най-вкусно.

 

Слава Богу, анкетата ни премина под флага на мира и спокойствието и нямаме информация някой да е пострадал от хвърчащ чехъл или удар с тиган.

 

С огромно щастие съобщаваме, че над 1000 човека дадоха своя отговор, така че анкетата ни наистина си тежи на мястото, образно казано.

 

Изненадващо или не, според вас, нашите потребители, мъжете са по-добрите кулинари. Зад този отговор са застанали най-много хора, под формата на 35%.

 

Вторият най-популярен отговор е най-дипломатичен. Гласувалите са на мнение, че и нежните, и силните, имат равен талант, щом стане въпрос за готвене.

 

Едва 14%, което си е направо странно на фона на уменията на една българска домакиня, са съгласни, че жените няма кой да ги стигне в кулинарията.

 

11% от вас пък считат майките си за най-добрите кулинари на света. Тук бихме добавили и вкусотиите, които приготвят българските баби. Наистина неповторими и златни жени!

 

Най-малко от вас се интересуват от пола на човека, който е приготвил манджата. Защото най-важно е тя да е вкусна! Така си е, спор няма. А и нали с Kulinar.bg всички готвят добре...

 

В случай, че отново ви се гласува, съветваме ви да се запътите към новата ни анкета.

Рецепти