Coca-Cola става за всичко друго, но не и за пиене!
от Kulinar.bg | 25 септември 2013
Ето няколко доказателства, които биха ви отказали от нея...

Sportuvai.bg @ Facebook

 

Броят на хората, които "с кеф" си пият Coca-Cola, със сигурност е доста висок. Въпреки разнообразната информация, която всеки ден се появява с цел да откаже световното население от вредната безалкохолна напитка.

 

Ако подобни здравни пропаганди не оказват никакъв ефект върху вас, вероятно непитейните приложения на колата ще ви разубедят?


Нека видим на какви неща е способна любимата джънк напитка...

 

Почиства замръзналите стъкла на колите

 

Едно кенче кола решава проблема със стърженето на заледеното предно стъкло.

 

Успокоява болката при опарване от медуза

 

Спомняте ли си онзи епизод на "Приятели", в който Моника имаше неприятно преживяване с медуза, а след това може би още по-неприятно преживяване с урина. Е, тази телесна течност далеч не е единственият лек при злополучен допир с морския обитател.

 

Почиства прозорци

 

Залейте прозорците си с кола и след това ги избършете с влажна кърпа. Ще светнат така, сякаш са чистени с професионален препарат. Със същия успех можете да почистите и фаянса в банята.

 

Бори се с паразитите по растенията

 

Ако всяка пролет реколтата ви бива нападната от безпощадно нашествие на паразити, отново може да се обърнете за помощ към добрата стара кола. Поставете малки съдчета с течността в цялата градина. Захарта в течността ще привлече вредителите, а киселините ще ги убият.

 

Премахва неприятната миризма

 

Жена ви най-вероятно не ви пуска вкъщи след редовния риболовен уикенд заради нетърпимата смрад, носещата се от дрехите ви, толкова упорита, че дори след три изпирания облъчва целия ви дом. Ето и изход от ситуацията. Не, не си търсете друга жена, която да проявява повече търпение в грижата за риболовните одежди. Просто прибавете малко кола към мръсното пране, а пералнята ще свърши останалата работа.

 

Накъдря косата

 

Оставете едно кенче кола отворено за една нощ. На следващата сутрин го изсипете върху косата си. Изчакайте няколко минути и намачкайте гривата.

 

Облекчава лапичките на домашния любимец

 

Лапичките на кучето ви се износват много бързо, а това причинява доста болка на любимото животинче. Подарете му възстановяваща спа процедура. Поставете лапичките на любимеца в кола за двайсет минути и крачетата му ще бъдат облекчени и напълно излекувани.

 

 Ако все още не сте убедени, че е по-добре да не пиете Coca-Cola, колегите от Sportuvai.bg са ви подготвили и едно убедително видео...

 

Рецепти