Яденето в офиса може да е 100 пъти по-лесно (видео)
от Kulinar.bg | 03 октомври 2014
Няколко хитринки, които трябва да знаем

Храненето в офиса може да се окаже малко по-трудна задача. Не можем да имаме всички пособия, с които разполагаме у дома, за да можем да си осигурим удобството да се храним спокойно.

 

Попаднахме на едно много интересно видео, с което искаме да ви покажем няколко много хитри хрумки за хранене в офиса, с които да постигнете максимално удобство.

 

Случвало ли ви се е да купите един пакет чипс, например, и да няма къде да го изсипете? Следователно всеки път се цапате със сол и мазничко, бъркайки в големия пакет почти до лактите.

 

Много лесно можете да си направите купа за чипс от собствената му опаковка (виж във видеото).

 

Колкото и сте потънали в работа, идва време за 15 минути почивка. Тогава ви се иска да си пуснете някое любимо парче, но, уви, нямате колонки (а слушалките се развалиха миналата седмица).

 

Да, но имате чаша за кафе, нали? Тогава сложете телефона си в нея, това ще усили звука и ще можете да се насладите на релакса. Получава се нещо като фуния, която подсилва звука.

 

Ако пък сте си купили авокадо, което не е достатъчно узряло, а предлагането на такива се случва често на родния пазар, имаме решение и за това.

 

Сложете го в хартиен плик заедно с една обелка от банан (все някой в офиса ще има такава) и авокадото ще узрее много по-бързо.

 

Тези и още любопитни тактики можете да видите в следващото видео.


 

Рецепти