Хрупкаво шарено свинско
Хрупкаво шарено свинско
Източник: Youtube
Тип ястие: основно
Сезон: зима
Кулинар: шеф Готвач
време
> 90 мин.
порции
продукти
Начин на приготвяне
лесна
1

Пуснете фурната на 100 С.

2

Поръсете месото със сол, ако не е осолена, и двата вида пипер. Завийте месото в пергаментова хартия. След това го завийте в алуминиево фолио. Сложете в тава за печене.  

3

Печете за около 6 часа. Оставете да се охлади, нека достигне стайна температура. След това сложете в хладилника за през нощта.  

4

Отвийте месото, запазете мазнината, ако има такава в хартията. Нарежете на продълговатите парчета, направете рещетка по повърхността на парчетата и поръсете с още малко червен пипер по желание.  

5

Загрейте отделената мазнина и зехтина в тиган, затоплете месото. Сервирайте върху канапе от картофено пюре и свежа салата от зеленчуци по желание.  

Подобни рецепти
Любопитно