Сочна паста с месо
Сочна паста с месо
Източник: lubagrancharova
Тип ястие: основно
Кулинар: lubagrancharova
време
70 мин.
порции
Начин на приготвяне
лесна
1

Вземете цяло парче месо. Поръсете със сол и черен пипер. Изпържете месото от всички страни и извадете от тенджерата.

2

В същата мазнина задушете нарязания чесън и лук. Добавете доматеното пюре, леко разбъркайте и изсипете консервата домати.

3

Върнете месото в тенджерата.

4

Щом заври сосът, долейте 1 л топла вода. Оставете месото да се готви на тих огън.

5

Извадете готовото месо и в сипете в соса пастата, по ваш избор, може и отделно. Ако е необходимо долейте още малко вода и оставете около 15 мин, докато се свари пастата.

6

Сервирайте от сварената паста и парче месо, поляти със сос, поръсени с настъргано пекорино или кашкавал.

Подобни рецепти
Любопитно