Пълнени пилешки шницели
Пълнени пилешки шницели
Източник: lubagrancharova
Тип ястие: основно
Кулинар: lubagrancharova
време
45 мин.
порции
продукти
4 щипка сол
200 мл олио
1 ч.ч. галета
200 гр. кашкавал
100 гр. салам
1 бр. яйца
Начин на приготвяне
умерено трудна
1

Направете джоб в пилешките гърди. Посолете на вкус.

2

Пъхнете в джоба тънко нарязан салам и кашкавал.

3

Потопете шницела в разбито яйце, а след това обилно оваляйте шницела в галетата.

4

Пържете на умерен огън, като обръщате често, внимавайки да не загори.

5

Поднесете ястието, докато е още топло.

Подобни рецепти
Любопитно