Плодова бисквитена торта
Плодова бисквитена торта
Източник: Илияна Николова
Тип ястие: десерт
време
> 90 мин.
порции
продукти
Начин на приготвяне
лесна
1

Пудингът се разбива със студеното мляко до получаване на стегнат крем.

2

Ягодите се нарязват на парченца и се смесват с крема с помощта на шпатола.

3

На дъното на тортена форма се подреждат ред бисквити, поръсват се с няколко лъжици от захарния сироп (предварително направен от захарта и водата в равни части).

4

Бисквитите се покриват с част от крема. Бисквитите е добре да са какаови,за да има контраст. Тези стъпки се повтарят ред по ред до достигане на горния ръб на тортената форма.

5

Плодовете се нарязват на парченца и се подреждат върху тортата.

6

Желатинът се разтваря във вода с няколко лъжици захар. Оставя се да изстине и леко да се сгъсти, след което се намазва с помощта на четка върху плодовете.

7

Става лесно, бързо и е забавно! А вкусът е прекрасен! :))

Подобни рецепти
Любопитно