Пилешки сърца с 3 вида лук
Пилешки сърца с 3 вида лук
Източник: Симона Иванова/kulinar.bg
време
30 мин.
порции
Начин на приготвяне
лесна
1

Сложете сърцата да се варят заедно с една глава лук, нарязана на едро. Варете в тенджера под налягане 15 минути или в обикновена тенджра до омекване. 

2

В друга тенджерка загрейте олио и в него задушете другата глава лук, нарязана на ситно. Прибавете сварените сърца, овкусете със сол и пипер. 

3

След 10-тина минути добавете 1 с.л. масло и праза, също наситнен. Гответе до омекване на лука. 

4

Накрая прибавете останалото масло и наситнения пресен лук, гответе още 2-3 минути и свалете от котлона. 

Подобни рецепти
Любопитно