Пилешки дробчета на тиган
Пилешки дробчета на тиган
Източник: Violeta Mateva
Тип ястие: основно
Сезон: есен
Кулинар: Violeta Mateva
време
40 мин.
порции
Начин на приготвяне
лесна
1

В тиган с олио задушаваме нарязания на полумесеци лук, нарязаните чушки сладки и люта, почистени от семената, докато омекнат.

2

Прибавяме дробчета, поръсваме със сол и черен пипер.

3

Пържим ги, докато сменят цвета си, като разбъркваме непрекъснато.

4

Добавяме настъргания домат, червения пипер, малко водичка и риган. Оставяме на тих огън да се готви, докато повечето течност изври. 

5

Поръсваме с риган, магданоз и поднасяме.

Подобни рецепти
Любопитно