Пилешки гърди с Марсала
Пилешки гърди с Марсала
Източник: Photl
Тип ястие: основно
Кулинар: шеф Готвач
време
90 мин.
порции
Начин на приготвяне
лесна
1

Поръсете пилешките гърди с черен пипер и градински чай и увийте около тях по резен шунка.

2

Забодете ги с коктейлни клечки. Сгорещете маслото и пържете месото 10-15 минути.

3

Извадете го и го запазете топло. Изсипете в мазнината виното и сметаната и разбъркайте добре.

4

Като заври сосът, го посолете. Махнете коктейлните клечки и сложете пилешките гърди в соса. Оставете ги да къкрят 2-3 минути.

5

Сервирайте ги с ризото и зелена салата.

6

И кулинарията си има своята енциклопедия.

Подобни рецепти
Любопитно