Пиле Корма (Индия)
Пиле Корма (Индия)
Източник: Facebook/tasty
Тип ястие: основно
Националност: индийска кухня
Кулинар: шеф Готвач
време
50 мин.
порции
Начин на приготвяне
лесна
1

Запържете лука и чесъна, добавете пилето, нарязано на ситно. Сложете доматите и запържете и тях за няколко минути. 

2

Направете паста от настъргания джинджифил, пипера, кимиона, може да добавите и семена по желание. Добавете тази смес към основната в тигана. 

3

Сложете ориза в тигана и запържете. Натрошете бульона и разбъркайте, за да се разнесе навсякъде. Налейте 500 мл вода. Добавете стафидите. Оставете да заври. 

4

Покрийте с фолио или капак и гответе за 5-10 минути. Ако ви се стори, че водата е извряла, добавете малко. 

5

Малко преди да махнете от огъня, добавете ядките, спанака и кориандъра

Подобни рецепти
Любопитно