Пиле по тайландски в маруля
Пиле по тайландски в маруля
Източник: http://freshmenuplanner.com
Тип ястие: основно
Националност: българска кухня
Кулинар: шеф Готвач
време
30 мин.
порции
Начин на приготвяне
лесна
1

Загрейте олиото в уок тигана и сотирайте нарязаното на лентички пиле, заедно с чушките и гъбите, нарязани на ситно, пресованите чесън и джинджифил. Подправете със сол и пипер.

2

Изчакайте пилето да стане полу-готово и тогава добавете кърито и лимонената трева и гответе още няколко минути.

3

След като пилето е напълно готово, добавете зеления лук и рендосаните моркови. Разбъркайте.

4

Сервирайте ястието в предварително измити и почистени листа от маруля.

Подобни рецепти
Любопитно