Капричио с кренвирши
Капричио с кренвирши
Източник: Thinkstock / Guliver
Тип ястие: основно
Националност: българска кухня
Сезон: пролет, лято
Кулинар: шеф Готвач
време
60 мин.
порции
Начин на приготвяне
умерено трудна
1

Загрейте олиото в тенджера и изпържете нарязаните на парчета кренвирши на силен огън за 5 минути

2

Добавете нарязаните наситно лук, чесън, копър и магданоз и запържете още 10-15 минути

3

Сложете водата (бульона) и намачканите домати

4

След като заври, намалете котлона и оставете да къкри 15 минути

5

Добавете предварително сварените боб и макарони, поръсете със сол и черен пипер

6

Изсипете в тавичка, настържете отгоре сиренето (кашкавала) и запечете на фурна.

Подобни рецепти
Любопитно