Заешко задушено с чоризо
Заешко задушено с чоризо
Източник: Thinkstock / Guliver
Тип ястие: основно
Кулинар: шеф Готвач
време
> 90 мин.
порции
Начин на приготвяне
лесна
1

Нарежете месото на големи парчета, оваляйте го в брашно и го оставете настрана заедно с останалото брашно.

2

Пригответе зеленчуците без картофите, като ги нарежете, поръсите с останалото брашно и ги сложите в дълбока тенджера. Разбъркайте. Добавете чесъна, мащерката и уни подправката и отново разбъркайте. Сложете и соса Уорчестър.

3

Сложете парчетата чоризо и нарязаните картофи и ги задушете.

4

Сложете при тях и месото, бульона и разбъркайте. Оставете на средна към ниска температура да се готви бавно. Когато месото е готово, то лесно ще се къса с вилица.

5

Преди сервиране, поръсете с бял пипер.

Подобни рецепти
Любопитно