Домашна торта с рула
Домашна торта с рула
Източник: ваня анелова
Тип ястие: десерт
Сезон: есен-зима
Кулинар: ваня анелова
време
30 мин.
порции
Начин на приготвяне
лесна
1

На дъното на кръгла купа поставете кухненско фолио, за да обърнете тортата по-лесно.

2

Нарежете рулата на филийки с дебелина около 1,5 см и ги наредете на дъното на купата, заедно с бишкотите.

3

Пригответе пудинга с желатина. Изсипете част от крема в купата, после наредете пласт бисквити и отново пласт крем.

4

Завършете с ред бисквити, за да бъде тортата стабилна.

5

Оставете тортата в хладилник за 5 - 6 часа, докато стегне и обърнете на поднос.

Подобни рецепти
Любопитно