Болонски айнтофи
Болонски айнтофи
Източник: Thinkstock / Guliver
Тип ястие: основно
Националност: италианска кухня
Кулинар: шеф Готвач
време
45 мин.
порции
продукти
Начин на приготвяне
умерено трудна
1

Нарежете рибеното филе на малки кубчета и оваляйте в брашно

2

Запържете ги в маслото до златисто

3

Извадете ги и в същата мазнина запържете нарязания наситно лук и чесън

4

Добавете зеленчуците, 1-2 супени лъжици соев сос, лимонов сок и малко вода

5

Оставете на огъня, докато се задуши

6

Прибавете рибните парченца заедно с ананаса и оставете на котлона още 10 минути

7

На рибните айнтофи подхожда гарнитура от сварен бял ориз.

Подобни рецепти
Любопитно