Любопитно
с нож и вилица по света
Където местните продукти в кулинарията липсват
с нож и вилица по света
Да видим правилния начин
с нож и вилица по света
Характерно за Япония, но уважавано по цял свят
с нож и вилица по света
Запознайте се с традицията на сладкишите в красивата страна
с нож и вилица по света
Да се потопим в кулинарната магия на белгийската столица
с нож и вилица по света
Скъпата цена на месото кара хората да консумират основно зеленчукови ястия
с нож и вилица по света
Предпочитаното ястие за вечеря е Cambuulo – добре сготвен боб Azuki
с нож и вилица по света
Страната произвежда само малка част от храната си поради малката територия
с нож и вилица по света
Повечето ганайски ястия обикновено се приготвят като яхния или супа
с нож и вилица по света
Млякото е един от най-важните елементи на кухнята в тази част на континента
с нож и вилица по света
Кухня, подходяща за любителите на месото и ориза
с нож и вилица по света
Най-използваните подправки са чесън, джинджифил, лайм, кориандър, кимион, куркума
с нож и вилица по света
Различните вълни от имигранти довеждат със себе си различни кулинарни влияния
с нож и вилица по света
Един от добре познатите сладкиши в Шри Ланка се нарича kavun или маслен сладкиш
с нож и вилица по света
Израелската кухня се оформя от храни, които традиционно се консумират в Близкия Изток
с нож и вилица по света
Всеки сезон е представен от съответните японски спагети Удон
с нож и вилица по света
В крайбрежните райони се консумира повече риба и морски деликатеси
с нож и вилица по света
В Северна Италия пастата се яде с бял сос със сирена, докато на юг тя се поднася с доматен сос
с нож и вилица по света
Да се потопим за кратко в зимната магия на Швеция, за да посрещнем ля
с нож и вилица по света
Широко разпространени са супите и яхниите, а в тях често присъстват лютите чушки
Виж още