Торта "Мока" с бишкоти
Торта "Мока" с бишкоти
Източник: Диана Димитрова
Тип ястие: десерт
време
60 мин.
порции
Начин на приготвяне
лесна
1

От млякото и пудинга (може да използваме и нишесте шоколад) правим крем, по указанията на пакетчето.

2

Прибавяме смлените орехи, 1 с.л. нес кафе и маслото.

3

Бъркаме, докато стане еднородна смес.

4

В кръгла форма за торта нареждаме бишкотите по стените и по дъното.

 

5

Наръсваме по малко от кафето, отгоре сипваме от крема.

6

Поръсваме с малко кафе и бишкотите по стените и оставяме да изстине в хладилник поне една нощ.

7

Сваляме обръча на формата и украсяваме с настърган шоколад.

Подобни рецепти
Любопитно