Топъл маршмелоу шоколад
Топъл маршмелоу шоколад
Източник: Thinkstock / Guliver
Националност: кухня на САЩ
Кулинар: шеф Готвач
време
15 мин.
порции
Начин на приготвяне
лесна
1

Загрейте 2.5 чаши мляко в дълбок съд за около 5 минути. Сложете кавявата захар, кленовия сироп, меда и ванилията. Оставете да заври и добавете какото.

2

Махнате от котлона и сложете останалото мляко. Върнете съда на печката за около 2 минути.

3

Разпределете в чаши за сервиране, сложете по няколко бонбона маршмелоу във всяка чаша. Топлината на шоколада разтопява донапренените бонбони и става много вкусно.

4

Забележка: Ако не разполагате с кленов сироп, можете да го заместите с мед.

Подобни рецепти
Любопитно