Телешко Уелингтън
Телешко Уелингтън
Източник: Wikimedia Commons
Тип ястие: основно
Националност: британска кухня
Кулинар: шеф Готвач
време
60 мин.
порции
Начин на приготвяне
лесна
1

Почистете месото от ципите, ако се налага. Овкусете го със сол и пипер. Разстопете маслото, добавете олиото и запържете месото.

2

Извадете и оставете да се охлади.

3

Сложете тестото в намаслена тавичка, намажете го с пастета. Сложете отгоре месото и завийте на руло. Притиснете краищата добре, за да не се отвори.

4

Намажете с яйцето тестото за блясък и печете във фурната на 200 С за 40 минути.

5

Повече за вкусния специалитет тук.

Подобни рецепти
Любопитно