Свинско с гъби и моркови
Свинско с гъби и моркови
Източник: lubagrancharova
Тип ястие: основно
Кулинар: lubagrancharova
време
60 мин.
порции
продукти
1 ч.л. сол
2 с.л. масло
2 с.л. зехтин
400 гр. моркови
100 гр. шийтаке
200 гр. манатарки
Начин на приготвяне
умерено трудна
1

Нарежете месото на едри порции. Запържете в разтопеното масло и зехтин. Поръсете със сол и черен пипер. Добавете морковите и леко запържете.

2

Прибавете замразените гъби. Накиснете сушените гъби. Щом набъбнат, добавете към ястието. Сипете виното и водата от сушените гъби.

3

Оставете ястието да ври, докато омекне месото и остане на мазнина.

Подобни рецепти
Любопитно