Салата с риба тон, нахут и цвекло
Салата с риба тон, нахут и цвекло
Източник: youtube.com
Тип ястие: салата
Кулинар: шеф Готвач
време
15 мин.
порции
продукти
Начин на приготвяне
лесна
1

* Може да сложите сурово или сготвено цвекло. Ако ще използвате готвено, предварително го сварете или изпечете на фурна, охладете и обелете. Ако е сготвено, нарежете на четвъртинки, а суровото настържете. 

2

За дресинга - смесете оцета, зехтина, горчицата, солта и пипера. Разбъркайте добре. Отделете около 1/3 от него. 

3

При отделения дресинг добавете отцедената риба тон и разбъркайте за да се овкуси. 

4

В голямо плато подредете спанака и марулята. Отгоре разпределете цвеклото, отцедения нахут и овкусената риба тон. Полейте с другия дресинг и сервирайте.

Подобни рецепти
Любопитно