Пълнен хляб
Пълнен хляб
Източник: Мария Борисова
Тип ястие: тестени
Сезон: зима
време
30 мин.
порции
продукти
60 гр. сусам
300 гр. кашкавал
200 гр. шунка
1 бр. хляб
250 гр. масло
200 гр. луканка
Начин на приготвяне
лесна
1

Нарязваме хляба по ширина и дължина като гледаме да не го срежем до долу.

2

Поливаме във всеки процеп с кравето масло, смесено със счукания чесън.

3

В процепите пълним от изброените продукти, необходими за рецептата.

4

Накрая завършваме с парченцата кашкавал и поръсваме със сусам.

5

Правим легълце от домакинско фолио за печене, слагаме в тавичка и печем около 20 минути. Това е!!!

Подобни рецепти
Любопитно