Пилешко с яйчен сос
Пилешко с яйчен сос
Източник: lubagrancharova
Тип ястие: основно
Кулинар: lubagrancharova
време
20 мин.
порции
продукти
Начин на приготвяне
умерено трудна
1

Нарежете месото на хапки, поръсете със сол и черен пипер.

2

Разтопете маслото в олиото и леко запържете ситно нарязания чесън. Добавете пилешкото месо и леко разбъркайте, докато си промени цвета.

3

Прибавете, ситно нарязания магданоз и гъбите. Изсипете виното и изчакайте да се изпари алкохола. Оставете ястието за 10 минути да поври.

4

Разбийте яйцата заедно със сока от лимона и застройте ястието. Поднесете поръсено с магданоз.

Подобни рецепти
Любопитно