Мусака с кайма и гъби
Мусака с кайма и гъби
Източник: Радост Стефанова
Тип ястие: основно
време
40 мин.
порции
продукти
Начин на приготвяне
лесна
1

В дълбок тиган се задушават морковите и картофите нарязани на кубчета, след което се изсипват в тавичка.

2

Задушаваме гъбите, едро нарязани с каймата, добавяме кимиона, солта и зехтина. Изсипваме в тавичката при морковчетата и картофите (по желание можете да добавите лъжичка ориз).

3

Разбъркваме хубаво. Изсипваме чашата бульон и печем до готовност, след което правим заливка от яйцето, прясното мляко и брашното.

4

Печем още 15-тина минути до изпичане на заливката.

Подобни рецепти
Любопитно