Канелен чипс
Канелен чипс
Източник: www.thepioneerwoman.com
време
15 мин.
порции
продукти
Начин на приготвяне
лесна
1

В купа смесете захарта с канелата. Разбъркайте добре с вилица, докато получите хомогенна смес.

2

Разтопете маслото. С четка намажете арабската питка обилно с масло от всяка страна. За да се получи хрупкав чипс е необходимо да намажете хлебчетата с голямо количество масло, докато омекнат напълно.

3

Поръсете с канелената захар всяка питка и от двете страни. Когато захарта попие поръсете още веднъж.

4

Загрейте предварително фурната на 350 градуса. Оставете питките да се пекат между 15 - 17 минути. Разчупете на парченца и сервирайте с топка сладолед.

Подобни рецепти
Любопитно