Запечени крилца с бял сос
Запечени крилца с бял сос
Източник: Даниела Борисова
Тип ястие: основно
време
60 мин.
порции
Начин на приготвяне
лесна
1

Крилцата се сваряват с пилешкия бульон или в 1 суп. лъж. вегета.

2

Изваждат се от бульона и той не се изхвърля. От него можете да направите супа.

3

Изсипват се крилца в тавичка с малко от бульона и маслото/маргарина.

4

Запичат се във фурна - да хванат червена коричка.

5

След това се заливат със смес от разбитото мляко, яйце, счукания чесън и червения лют пипер, за тези които обичат пикантно.

6

Връща се в фурната да се допече и да се сгъсти соса.

7

Бон Апети :)

Подобни рецепти
Любопитно