Желиран език
Желиран език
Източник: lubagrancharova
време
60 мин.
порции
продукти
Начин на приготвяне
умерено трудна
1

В тенджера със студена вода поставете месото и езиците заедно с подправките и солта. Когато месото се свари, извадете и обелете езиците. Нарежете месото и езиците на кубчета. 

2

На дъното на подходящ съд наредете парченца от туршията, кубчета месо, магданоз.

3

Желатина разтворете в студена вода.

4

Прецедете бульона и отмерете 500 мл, които загрейте на котлона. Сипете набъбналия желатин и бъркайте, докато желатинът се разтвори.

5

Сипвайте от бульона с лъжица върху месото. Покрийте с фолио и оставете с хладилника да се желира. Поднесете с туршия.

Подобни рецепти
Любопитно