Блюдо от есетра
Блюдо от есетра
Източник: Thinkstock / Guliver
Тип ястие: основно
Националност: руска кухня, ОНД
Кулинар: шеф Готвач
време
60 мин.
порции
Начин на приготвяне
умерено трудна
1

Почистете рибата и я измийте.

2

Сварете я в подсолена вода заедно с дафиновите листа, коренчето магданоз, целината и черен пипер.

3

След като се свари, я извадете и отцедете.

4

Сварете гъбите и ги сложете върху рибата заедно с резенчета лимон.

5

Пригответе соса: разбийте горчицата с бахара, солта и олиото.

6

Постепенно прибавяйте и останалите съставки до постигането на желаната гъстота.

7

Залейте рибата с него и поръсете отгоре със ситно нарязан магданоз.

8

Украсете блюдото отстрани с клончета магданоз.

Подобни рецепти
Любопитно