Агнешко с хрупкава коричка
Агнешко с хрупкава коричка
Източник: Youtube
Тип ястие: основно
Празник: Гергьовден
Кулинар: шеф Готвач
време
> 90 мин.
порции
Начин на приготвяне
лесна
1

Загрейте фурната на 170 С.

2

В купа сложете галетата, смесете с маслото, подправките и сока от лимон. Поръсете със сол и пипер. С тази смес намажете агнешкото от долната страна и сложете в тава. 

3

След това намажете с горчицата от другата страна и отгоре размажете останалата част от ароматната смес. 

4

Печете за 2 часа, до получаване на кафява коричка.

5

Преместете месото на дъска за рязане и оставете за 15 минути да се охлади. Нарежете на порции и сервирайте. 

Подобни рецепти
Любопитно