5 неща, които трябва да знаете за кухненския робот
от Kulinar.bg | 04 януари 2016
За да го ползвате максимално

Кухненският робот е нещо, което (ако все още нямате), то определено трябва да си купите. Само след малко ще ви покажем 5 от привилегиите на тази кухнеска джаджа.

 

Може да омеси хляб, вместо вас. Не е ли чудесно. Ако ви предстои да си купите нов кухненски робот, тогава определено се информирайте за бъркалката за тесто. Тя може да се превърне в най-добрият ви приятел.

 

С негова помощ можете да си смелите месо. Купувате месото, което ви харесва, пускате го през робота и имате вкусно мляно месо за направ ана кюфтета например.

 

Най-хубавата бита сметана. Всеки сладкиш заслужава добре разбита сметана. А и вие заслужавате да не се мъчите 20 минути, държейки ръчния миксер...

 

На кухненски робот с приставка ренде, освен, че можете да рендосате всичко за секунди, можете да си направите и домашна галета. Лесно и много ефективно, какво ше кажете.

 

И на финала един съвет – ако все се чудите как се чисти този робот. С четката за стъклени бутилки. Много лесно можете да достигнете до всяко кътче на кухненския робот и да го почистите ефективно.

 

photl.com  

 

Бас държим, че не се замисляли за колко вкусотии може да ви бъде от полза кухненския робот, именно затова сме ви подготвили доза от най-вкусните неща, приготвени в кухненски робот

Рецепти