Яхния с пилешки крилца
Яхния с пилешки крилца
Източник: lubagrancharova
Тип ястие: основно
Националност: българска кухня
Кулинар: lubagrancharova
време
50 мин.
порции
Начин на приготвяне
лесна
1

Запържете крилцата в олиото, докато порозовеят.

2

Прибавете нарязания лук на ивици, нарязаните печени чушки, пресните картофи, добре измити и нарязани на колелца с кората, солта и черния пипер. 

3

Налейте 1 чаша вода и оставете да къкри на тих огън. След 15 минути добавете нарязаните на тънки ивички гъби. Оставете яденето да къкри докато, омекне месото.

4

Ако е необходимо, долейте много малко вода. Поръсете със ситно нарязания магданоз и сервирайте.

Подобни рецепти
Любопитно