Славянски гювеч с агнешко
Славянски гювеч с агнешко
Източник: lubagrancharova
Тип ястие: основно
Националност: българска кухня
Сезон: пролет
Кулинар: lubagrancharova
време
60 мин.
порции
продукти
Начин на приготвяне
лесна
1

Нарежете месото на порции и изпържете, докато се зачерви.

2

Добавете нарязания пресен лук, прибавете червения пипер, солта. Разбъркайте и добавете 1 чаша вода.

3

Оставете да ври, докато поомекне месото. Добавете нарязаните гъби и обелените домати, след 5 минути прибавете ориза. Ако е необходимо долейте вода.

4

Щом оризът е готов, сервирайте ястието, обилно поръсено с магданоз.

Подобни рецепти
Любопитно