Пандишпанена торта Виктория
Пандишпанена торта Виктория
Източник: youtube.com
време
70 мин.
порции
Начин на приготвяне
лесна
1

Включете фурната да се загрява на 170 С. Сложете решетката в средата на фурната. Намазнете и застелете с хартия за печене две 18-сантиметрови форми за торта. 

2

Пресейте брашното и добавете яйцата, масло 150 г и сухата ванилия. Разбийте яйцата хубаво и го добавете към сместа. Разбъркайте с дървена лъжица. 

3

Разпределете в двете форми. Печете за 30-40 минути. *Ако не се събират двете форми, трябва да ги изпечете една след друга. 

4

Оставете да се охладят на решетка.

5

За крема: смесете пудрата захар с останалото масло и есенцията ванилия. Разбийте хубаво с миксер. 

6

Намажете със сладко двата блата, след това намажете с крема и слепете двата блата. 

7

На финала поръсете с още малко пудра захар.

Подобни рецепти
Любопитно