Малки трикове за красива кухня
от Kulinar.bg | 06 февруари 2013
Необходимо е само малко свободно време и много вдъхновение

За кухня-мечта със сигурност си мечтаят дори хората, които не обичат да готвят много, или поне него правят достатъчно често.


Ако сега не е време за ремонти, можете да внесете "живот" в готварското си помещение с някои дребни акценти, които не струват много, но правят чудеса. Поне така ни съветват прекрасните дами от Jenite.bg.


Именно при тях откриваме няколко страхотни и нестандартни идеи за разнообразяване на кухненското пространство.


Започнете със сервизите за хранене. Ако от години използвате едни и същи, които вече са се износили от употреба, заменете ги. Но не избирайте купички и чинии в скучни шарки, а напротив - внесете малко цвят в дома си с "весели" пъстри нотки.

 

6264


Виждали ли сте по филмите как големите маси винаги са украсени от купа с плодове? Какво пречи и вие да се сдобиете с подобно нещо? Препоръчваме ви да си купите пластмасови имитации, защото винаги ще изглеждат свежи, пресни и готови за консумация.


Ако имате кухненски плот, можете да поставите върху него ваза с благоуханни цветя. Освен, че помещението ще се освежи, не забравяйте, че пъстрите растения буквално внасят живот в стаята.

 

6265


Не забравяйте и за подправките. Със сигурност използвате десетина. Минимум. А имате ли си подходящо бурканче за всяка от тях, или ги съхранявате в пакетчетата?

 
Ние се влюбихме в симпатичните магнитчета, които се залепят върху хладилника и всички "есенции" са ни под ръка. Продават се и у нас, и в мрежата, а дизайнът зависи изцяло от нашия избор.

 

Останалите вдъхновения ви очакват при Jenite.bg!

Рецепти